Over Susanne Bloemen

Bij Susanne Bloemen op Dennenlaan 123 in Zwanenburg kunt u terecht voor boeketten, afscheidsbloemen, bloemstukken, bruidsbloemen, workshops, maar ook zakelijk bloemwerk en abonnementen. 

Abonnementen

Elke week of elke twee weken een vers boeket bij jouw op tafel of op kantoor? Gun jezelf een bloemenabonnnement of geef het kado. Neem voor meer informatie contact op.

Afscheidsbloemen

Afscheid nemen is een moeilijke gebeurtenis. Je wilt natuurlijk de mooiste bloemen voor het afscheid. Wij helpen je graag met het uitkiezen van toepasselijke bloemen. Of het nu gaat om losse bloemen, een boeket of een kistbedekking. Na een persoonlijk gesprek stellen wij een passend arrangement op.

Bruidsbloemen

Wanneer je gaat trouwen wil je een bruidsboeket dat helemaal bij jou past. Met oog voor detail zorgen wij voor passend bruidswerk, van een persoonlijk bruidsboeket, toefjes aan de stoelen tot een feestelijk gedekte tafel. Kom gezellig langs in de winkel, samen bespreken wij de mogelijkheden.

Workshops

Meerdere malen per jaar organiseren wij gezellige workshops. Een workshop is een gezellig avondje uit en met een mooi eigengemaakt bloemstuk naar huis. Ben je opzoek naar een leuk uitje voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeestje, vriendinnengroep of bedrijfsuitje. Aan de hand van jouw wensen organiseren wij een gezellige workshop.

Direct bestellen


Bij iedere gelegenheid passend bloemwerk